azuLine Hotel Coral Beach

Wij vergelijken
all inclusive aanbieders
Wij vergelijken

Aan de prachtige baai van Es Cana ligt Azuline Hotel Coral Beach. Dit comfortabele hotel is geschikt voor iedereen die zich nergens zorgen over wilt maken. Het hotel is tot in de puntjes verzorgd en ook bij het all inclusive is aan alles gedacht. U kunt uw vakantiedagen ontspannend doorbrengen en genieten van het schitterende uitzicht. Dit hotel is geschikt voor gezinnen. Het enthousiaste animatieteam vermaken de kinderen en zorgen ervoor dat de kinderen de tijd van hun leven hebben.

Goede all inclusive

AzuLine Hotel Coral Beach biedt uitgebreid all inclusive aan. Elke dag tussen 08.15 en 10.00 wordt er een ontbijt geserveerd. Vanaf 1 uur staat de lunch klaar en na 7 uur kunt u aanschuiven bij het diner. Tussendoor kunt u snacks bestellen, zoals pizza, hamburger, broodjes, hotdogs of kipnuggets. De non-alcoholische drankjes en alcoholische drankjes zijn ook bij de all inclusive inbegrepen.

Niet ver van de baai

Het hotel ligt aan de schitterende baai van Es Cana en op 300 meter afstand van het strand. Het centrum van Es Cana ligt op 5 kilometer van het hotel. In de omgeving van het hotel vindt u een supermarkt, winkels en restaurants. Ibiza-Stad en de luchthaven van Ibiza liggen op ongeveer 30 kilometer afstand.

Goede faciliteiten

Het hotel beschikt over een televisiehoek, een lobby, lift en een bagageruimte. Als zwemfaciliteiten beschikt het hotel over een zoetwaterbuiten zwembad en een apart kinderbad. Het hotel heeft een restaurant en twee bars. Een biljart en een tafeltennis zijn de sportfaciliteiten en voor de kinderen is er een miniclub en een speelweide.

Handige reistips & deals