Cala Llenya Beach

Wij vergelijken
all inclusive aanbieders
Wij vergelijken

In het noordoosten van Ibiza ligt het rustige familiehotel Cala Llenya Beach. Het complex is in de typische stijl van Ibiza en beschikt over een prachtige tuin. Neem overdag een verfrissende duik in het zwembad en geniet ’s avonds van een heerlijk diner. U hoeft helemaal nergens meer zorgen over te maken en hoeft alleen te bedenken wat u nog buiten het hotel wilt zien! Ontdek de charmes van Cala Llenya beach of breng een bezoek aan de kleurrijke hippiemarkt in Dalais.

Alle maaltijden inbegrepen

Elke dag kunt u genieten van internationale en Spaanse gerechten. Regelmatig staan er ook streekgerechten op het menu. Verder zijn alle dranken tussen 10.30 en 11 uur inclusief. U kunt allerlei soorten dranken bestellen, zoals frisdranken, wijn, bier, water of warme dranken. Overdag kunt u ook nog croissant, salade, fruit, ijs en sandwiches bestellen.

Ontdek het echte Ibiza

Cala Llenya Beach ligt op een perfecte locatie. De plaatsen San Carles, Santa Eurl…ria des Riu en Ibiza Dalt Velt liggen in de directe omgeving. San Antonio en Ibiza-Stad liggen op een half uur rijden. Het kleine, maar gezellige badplaats Cala Llenya beach ligt op loopafstand. De hippiemarkt in Dalais ligt op 5 minuten lopen, de luchthaven is op 35 kilometer van het hotel en het strand ligt op 300 meter van het hotel.

Een woord: genieten

Het hotel heeft maar liefst drie zwembaden! Buiten een normaal zwembad, is er een zwembad speciaal voor kinderen en een speciaal voor volwassen. Zonnen en relaxen kan op het heerlijke zonneterras. Het hotel beschikt ook over sportvelden, zoals een tennisbaan en een voetbalveld. Op het strand is een volleybalveld gemaakt en voor de kinderen is er een grote speeltuin. Elke dag is er een entertainmentprogramma voor kinderen en volwassenen.

Handige reistips & deals