Hotel Caribe

Wij vergelijken
all inclusive aanbieders
Wij vergelijken

Waan u in het perfecte vakantiegevoel en ontdek het prachtige hotel Caribe. Er is een groot aanbod aan sport en activiteiten en de kinderen kunnen spelen in het splashpark. Laat ze spelen of nieuwe vrienden maken en u ligt heerlijk te relaxen in de zon. Dit comfortabele hotel is geschikt voor families die op zoek zijn naar plezier, zon, zee en strand. Het strand is om de hoek en in de omgeving van het hotel zitten diverse winkeltjes en restaurants.

All inclusive

Bij het all inclusive pakket zijn het ontbijt, lunch en diner inbegrepen. Regelmatig vindt er ook show cooking plaats. Non-alcoholische en alcoholische dranken zijn inbegrepen. Zelfs sommige lokale cocktails zitten in het pakket. Overdag kunt u snacks en ijsjes bestellen. In de middag staat er ook nog koffie en thee klaar.

Uitstekende locatie

Op 100 meter van het hotel ligt het prachtige zandstrand van Es Cana. In de directe omgeving van het hotel liggen diverse restaurants en winkeltjes. Het levendige centrum van Es Cana ligt op 100 meter lopen en voor het hotel stopt een bus. De luchthaven en Ibiza-Stad liggen op ongeveer een half uur rijden.

Ontworpen om plezier te hebben

Alle faciliteiten zorgen ervoor dat u een heerlijke vakantie kunt hebben. Het hotel heeft twee zwembaden: een voor volwassenen en een voor kinderen. Om het zwembad heen ligt een zonneterras met ligbedden en parasols. Sporten kan in de sporthal en de kinderen kunnen spelen in het speelgedeelte. Elke dag is er een uitgebreid aanbod aan faciliteiten en in de avond worden er shows opgevoerd.

Handige reistips & deals