Hotel Club Cartago

Wij vergelijken
all inclusive aanbieders
Wij vergelijken

Verblijven in het familievriendelijke hotel Club Cartago is voor iedereen een feestje. Elke dag kunt u meedoen aan een van de activiteiten of lekker luieren bij het zwembad. Vanaf het zonneterras kijkt u zo op het strand en daar kunt u snel een heerlijke verfrissende duik nemen. ’s Avonds kunt u de dag afsluiten met een uitgebreid diner en een spectaculaire show in de Western Saloon Bar. Of u kunt genieten van een heerlijke cocktail en genieten van het panoramische uitzicht over de baai van San Miguel.

Een woord: genieten

Een verblijf in hotel Club Cartago is tot in de puntjes verzorgd. Elke dag wordt het ontbijt, lunch en diner geserveerd in buffetvorm. Het hotel heeft drie restaurants: een Internationaal restaurant, een Ori‰ntaals restaurant en een tapasbar. Verder kunt u de hele dag genieten van ijsjes, snacks en diverse soorten dranken. Geniet van het spectaculaire uitzicht in de cocktailbar op de achtste verdieping.

Bijzondere locatie

Hotel Club Cartago ligt op een klif aan de baai van San Miguel. Elke dag kunt u genieten van een prachtige zonsondergang en het adembenemende uitzicht. In deze baai bevindt zich ook een schitterend zandstrand waar u vanaf het hotel direct heen kunt lopen. In de omgeving van het hotel zitten diverse winkels en restaurants. De luchthaven is bereiken binnen 30 minuten. Vanaf het hotel kunnen ook gemakkelijk diverse uitstapjes gemaakt worden.

Dubbel zoveel faciliteiten

Neem een verfrissende duik in het zwembad en ga luieren op het zonneterras. Ontspannen kan in de sauna en u kan ook nog een balletje slaan op de tennisbaan. Ook kan er meegedaan worden met de animatie en kunnen de kinderen spelen in de speeltuin of het kinderzwembad. Naast al deze faciliteiten kunt u ook gebruik maken van de faciliteiten van Hotel Club San Miguel.

Handige reistips & deals