Hotel Club San Remo

Wij vergelijken
all inclusive aanbieders
Wij vergelijken

Vrijwel direct aan het prachtige strand ’s Estanyol strand ligt Hotel Club San Remo. U hoeft maar ‚‚n straat over te steken en u kunt uw handoekje op het strand uitrollen. In het hotel kunt u een verfrissende duik nemen in het grote zwembad en lekker liggen op een ligbedje. Terwijl u een drankje drinkt, kunt u genieten van het prachtige uitzicht over de baai. Het hotel is volledig vernieuwd in 2016 en het is modern ingericht. U hoeft helemaal nergens meer aan te denken en kunt zorgeloos genieten van een welverdiende vakantie.

Genieten van all inclusive

Elke dag kunt u drie keer aanschuiven bij het heerlijke buffet. Ontbijt, lunch en diner worden elke dag geserveerd met de lekkerste gerechten. Heeft u na de lunch nog trek? U kunt diverse snacks bestellen! Geniet de hele dag door van koude drankjes: non-alcoholische en alcoholische drankjes zitten ook inbegrepen.

Aan het strand

Hotel Club San Remo ligt direct aan het ’s Estanyol strand. In de omgeving van het hotel zitten diverse restaurants, winkels en bars. Het bruisende centrum van San Antonio ligt op ongeveer 2 kilometer afstand. Voor het hotel stopt een bus waardoor u gemakkelijk het eiland kan ontdekken. De luchthaven en Ibiza-Stad liggen op circa 20 kilometer.

Faciliteiten van hotel Club San Remo

Het hotel beschikt over twee buitenzwembaden en een kinderbad. Rondom het zwembad kunt u ontspannen op een van de ligbedden. Drankjes kunt u bestellen in de poolbar en in de snackbar en het eten wordt geserveerd in het restaurant. U kunt ook fitnessen, een spelletje spelen in de spelletjesruimte of biljarten.

Handige reistips & deals