Hotel Mare Nostrum

De prachtige ligging in Playa d’en Bossa en de goede faciliteiten zorgen ervoor dat Hotel Mare Nostrum een van de belangrijkste hotels van Ibiza is. De nabijheid van de bezienswaardigheden en het strand zorgen ervoor dat u gemakkelijk op ontdekkingstocht kan gaan. Baantjes trekken in het zwembad of u energie uiten in de sportschool en ’s avonds aanschuiven aan het heerlijke buffet. Het team van het hotel wil ervoor zorgen dat u de tijd van u leven heeft en Hotel Mare Nostrum geeft u dan ook het ultieme vakantiegevoel.

All inclusive service

Het doel van de all inclusive service is dat het uw vakantie moet vergemakkelijken en dat doet het! Elke dag kunt u aanschuiven bij een heerlijk ontbijt, lunch en diner. Het maakt niet uit waar u zit, maar u kunt een verfrissend drankje bestellen. De hele dag door kunt u non-alcoholische en alcoholische dranken bestellen. Heeft u tussen de middag nog trek gekregen? Tussen 11.00 en 18.00 kunt u snacks, zoals broodjes, ijs en gebakjes bestellen.

Loopafstand van het strand

Het sfeervolle hotel ligt op loopafstand van het strand. Binnen no-time kunt u genieten van het uitgestrekte zandstrand van Playa d’en Bossa. Verder is het enkele minuten lopen naar het bruisende centrum. Vanaf het hotel kunt u ook gemakkelijk Ibiza-Stad en de rest van Ibiza ontdekken. De luchthaven zit ook vlakbij het hotel, dus na aankomt op de luchthaven kunt u bijna direct genieten.

Ontworpen voor u

De faciliteiten zijn ontworpen, zodat u een heerlijke vakantie hebt. Hotel Mare Nostrum beschikt over twee zwembaden. Een voor de volwassenen en een zwembad exclusief voor kinderen. Verder heeft het een voetbalveld met kunstgras, een basketbalveld en een volleybalveld. U kunt om te sporten gebruikmaken van de fitnessruimte. Voor de kleintjes is er ook nog een speeltuin.