Intertur Aparthotel Miami Ibiza

Wij vergelijken
all inclusive aanbieders
Wij vergelijken

Dit hotel zorgt ervoor dat u volledig van uw vakantie kunt genieten zoals u wilt. Intertur Aparthotel Miami Ibiza geeft u een uniek uitzicht over het strand van Es Canar en vanuit het hotel loopt u ook zo het strand op. Het unieke hotelconcept geeft uw waard voor u geld en zorgt ervoor dat u volledig van de Spaanse zon kunt genieten. Dit volledig uitgeruste hotel beschikt over een groot aanbod van vrijetijdsmogelijkheden, grote ruimtes en uitstekende service. Intertur Aparthotel Miami is geschikt voor gezinnen en om samen heen te gaan.

Aan alles gedacht

Het uitgebreide all inclusive concept beschikt over alles wat u nodig heeft op vakantie. Het ontbijt, lunch en diner worden geserveerd in buffetvorm. Tussen het ontbijt en de lunch en tussen de lunch en het diner zijn snacks beschikbaar en kunnen er ijsjes besteld worden. In de bars en restaurant wordt een groot aanbod aan wijn, bier, frisdrank, fruitdrankjes geserveerd. Thee en koffie kunt u ook onbeperkt bestellen. Twee keer per week is er een thema-diner: een Mexicaanse avond en een Spaanse avond.

Perfecte ligging

Intertur Aparthotel Miami Ibiza heeft een perfecte ligging: het hotel ligt direct aan het strand en het centrum van centrum van Es Cana ligt op 500 meter. Op 1 kilometer afstand is de populaire markt ‘hippie markt Punta Arab¡’ en het pittoreske stadje Santa Eulalia ligt op 5 kilometer afstand. De luchthaven van Ibiza ligt op 30 kilometer van het hotel en Ibiza-Stad ligt op ongeveer 20 kilometer afstand.

Faciliteiten van het hotel

Intertur Aparthotel Miami Ibiza heeft een groot zwembad met daaromheen een zonneterras. Op het zonneterras staan ligbedden en parasols. Verder beschikt het hotel over een biljart en een tafeltennis. Het hotel heeft een buffetrestaurants en twee bars. Voor kinderen is er een speeltuin en zijn er twee kinderbaden. Een kinderbad is ge‹ntegreerd in het grote zwembad en er is ook nog een apart kinderbad.

Handige reistips & deals