Invisa Figueral Resort

Maximaal genieten van de Spaanse zon en uw vakantie? Ga naar het Invia Figueral Resort op Ibiza! Bij prachtige hotel is echt aan alles gedacht. Dit groot opgezette hotel biedt u precies de juiste balans tussen inspanning en ontspanning. Er zijn genoeg faciliteiten om optimaal te genieten. U kunt bovendien zo vanuit het hotel direct het strand opwandelen en geniet van een dagje strand. Geniet van het all inclusive concept en u hoeft helemaal nergens meer over na te denken. Reist u met kinderen? Dit hotel is ook een waar familieparadijs met prachtige familiekamers en speciale faciliteiten voor kinderen.

Zonder zorgen genieten

Bij optimaal genieten hoort ook geen zorgen. Bij uw vakantie naar het Invisa Figueral Resort zit het all inclusive concept inbegrepen. Ontbijt, lunch, diner en allerlei soorten drankjes zijn uiteraard inbegrepen. Bij dit hotel krijgt u ook wat extra: ook het showcooking en een high tea zijn inbegrepen.

Gelegen aan het strand

Vanuit het hotel wandelt u zo het strand op. Ideaal! Het centrum van Santa Eulalia ligt op 10 kilometer afstand en de luchthaven van Ibiza op 30 kilometer afstand. Wilt u wat van het eiland zijn? U kunt gemakkelijk een auto huren en zelfstandig het eiland ontdekken.

Faciliteiten van het hotel

Invia Figueral Resort beschikt over 2 buitenbaden en een whirlpool. Eten kunt u in een van de drie buffetrestaurants en genieten van een drankje kan in een van de drie bars. Verder is er een speelhal en kunt u gebruik maken van diverse sportfaciliteiten. Voor kinderen zijn er verschillende kinderbaden, een waterspuitpark, een speeltuin en een speciaal kinderbuffet.