Invisa Hotel Club Cala Verde

Wij vergelijken
all inclusive aanbieders
Wij vergelijken

Op reis met het hele gezin? Dan is Invisa Hotel Club Cala Verde een perfecte bestemming! Het hotel heeft een speciaal gebied wat helemaal ontworpen is voor kinderen. In het kinderzwembad staat een grote piratenboot met glijbanen en speelmogelijkheden. Rondom dit zwembad zit ook een zonneterras, waardoor u gemakkelijk terwijl u aan het zonnen bent uw kind in de gaten kunt houden. Vanaf het hotel heeft een adembenemend uitzicht over zee en u wandelt zo het strand op. In Invisa Hotel Club Cala Verde kan u samen met uw gezin heerlijk ontspannen en tijd samen doorbrengen!

Goede locatie
Invisa Hotel Club Cala Verde is gelegen in Es Figueral Beach in de badplaats San Carlos. Na 5 minuten lopen komt u aan op het strand. Het centrum van San Carlos is op 6 kilometer afstand en Santa Eulalia op 10 kilometer afstand. Ibiza-Stad en de luchthaven liggen op ongeveer 30 kilometer van het hotel.

All inclusive

In dit hotel verblijft u op basis van all inclusive. Elke dag staat er een uitgebreid ontbijt, lunch en diner voor u klaar. Verder kunt u regelmatig aanschuiven bij een heerlijke barbecue. Ook worden er overdag snacks geserveerd en kunt u eindeloos genieten van non-alcoholische en alcoholische dranken.

Faciliteiten voor jong en oud

De faciliteiten in dit hotel zijn geschikt voor jong en oud. Voor kinderen is er een groot kinderbad met een piratenboot. In deze piratenboot zitten glijbanen en speelmogelijkheden. Er is ook een mini-club die activiteiten organiseren voor kinderen en er is een speeltuin. Voor de volwassenen is er ook een zwembad, een zonneterras en diverse sportvelden, zoals een tennisbaan, een volleybalveld en een basketbalveld. Tegen betaling kunt u ontspannen in de jacuzzi of een massage nemen.

Handige reistips & deals