Magic Life Cala Pada

Wij vergelijken
all inclusive aanbieders
Wij vergelijken

Omringd door een mooie tuin en gelegen in de prachtige baan ligt Magic Life Cala Palada. In het hotel hangt een oase van rust en zorgt ervoor dat u kan genieten van uw welverdiende vakantie. Het hotel heeft een groot aanbod aan faciliteiten en biedt uitstekende service. Het hotel is ruim opgezet, waardoor je nooit het gevoel hebt dat het druk in het hotel is. De appartementen zijn ruim opgezet en liggen verspreid in de grote tuin.

Ultieme all inclusive

Dagelijks wordt ontbijt, lunch en diner geserveerd in buffetvorm. Voor de late ontbijters is er een speciaal laat ontbijt. Een avond per week kunt u dineren in het specialiteitenrestaurant naar keuze. Tussen de middag kunt u allerlei soorten aardappelen eten in de Magic Patato of dieetgerechten bestellen in de Green Fit Corner. Snacks en sandwiches kunnen ook de hele dag door besteld worden. Bij het avondeten zit een cocktail inbegrepen en kunt u alcoholische en non-alcoholische dranken bestellen. Overdag een drankje bestellen behoort ook tot de mogelijkheden.

Gelegen aan het strand

Het strand en de baai liggen op ongeveer 300 meter van het hotel. De dichtstbijzijnde steden El Canar en Santa Eulalia liggen op drie kilometer afstand. De luchthaven ligt op een half uur rijden. Diverse bezienswaardigheden zijn ook binnen een half uur rijden te bereiken.

Grote waaier aan faciliteiten

Magic Life Cala Palada beschikt over drie zwembaden en een speciaal kinderbad. In het kinderbad bevinden zich twee glijbanen. Het heeft drie restaurants, een poolbar en twee snackbars. Verder heeft het een spelletjesruimte, een koffiehuis, een speeltuin voor kinderen en een supermarkt. Sporten kan in de fitnessruimte, op het voetbalveld of op het beachvolleybalveld. Elke dag is er een groot aanbod aan activiteiten, maar u kunt er ook voor kiezen om helemaal niets te doen.

Handige reistips & deals