Palladium Hotel Don Carlos

Wilt u samen op vakantie en heeft u even geen zin in kinderen om u heen? Palladium Hotel Don Carlos is een vier sterrenhotel dat exclusief voor volwassenen is. Dit prachtige hotel is gelegen in Santa Eulalia en ligt aan de oostkust van Ibiza. Het hotel is volledig gerenoveerd en heeft een chique en modern tintje. Palladium Hotel Don Carlos is perfect voor u als u droomt van een stijlvolle en luxe vakantie. Het hotel zorgt voor een romantische vakantie voor twee en zorgt ervoor dat er samen genoten kan worden.

All inclusive

Het verblijf in het Palladium Hotel Don Carlos is op all inclusive basis. Het ontbijt, lunch, diner zijn inbegrepen. Dit wordt geserveerd in buffetvorm in het buffetrestaurant. Verder kunt u onbeperkt snacks en ijsjes bestellen. Tussen 10.00 en 24.00 uur kunt u thee, koffie, frisdranken en alcoholische dranken bestellen.

Top locatie!

Geniet van de prachtige locatie van het Palladium Hotel Don Carlos. Het centrum van Santa Eulalia en het strand liggen in de buurt van het hotel. Op ongeveer 16 kilometer van het hotel ligt Ibiza-Stad en op 22 kilometer ligt de luchthaven. Het bezoeken van de populaire markten in Es Canar en Sant Carles is vanuit het hotel ontzettend makkelijk.

Vari‰rende faciliteiten

Het hotel beschikt over 168 prachtige kamers die allemaal gerenoveerd zijn en uitgerust zijn met extra comfort. Palladium Hotel Don Carlos biedt gerechten aan uit de Mediterraanse keuken in het schitterend ontworpen … la carte restaurant en u kunt diverse gerechten eten in het buffetrestaurant. Het heeft ook een groot zwembad met een zonneterras. Elke dag is er een animatieteam aanwezig en de hele dag door worden er activiteiten georganiseerd. Tegen betaling kunt u bowlen en biljarten.